Hé, hallo! Welkom bij marketinguitleg.nl

Uitleg over marketing nodig? Op marketinguitleg.nl vind je heel veel informatie over alles wat met marketing te maken heeft. Denk hierbij aan Marketingstrategie, Marketinganalyse, SEO, SEA, Social Media Marketing en nog veel meer! Marketing is een enorm breed vak waarin niemand ooit uitgeleerd is.

Waarom uitleg over marketing?

Elke marketeer kent het, dit vak is zo breed dat je niet alles kunt onthouden, soms heb je even dat kleine geheugensteuntje nodig. Er zijn miljoenen oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt en het doel is om met marketinguitleg.nl zoveel mogelijk antwoorden op je vragen te geven. Daarnaast zijn wij nooit uitgeleerd, er zijn elke dag nieuwe ontwikkelingen en bestaande kennis moet je blijven bijwerken.

Ik liep er zelf tegenaan en dacht: Als ik nu al mijn kennis opschrijf en deze hier op deze site blijf updaten, dan heb ik er niet alleen zelf wat aan maar de rest van de wereld ook! Samen gaan wij het beste uit onszelf halen!

Het zou geweldig zijn om andere te helpen door middel van het geven van nieuwe inzichten. En natuurlijk ook te helpen om snel en gemakkelijk dát ene belangrijke antwoord op je vraag te krijgen. Marketing is het mooiste vak ter wereld!

Wie geeft uitleg over marketing?

Een scherp oog heeft het wellicht al gezien onder de titel maar mijn naam is Don Pico. Dat klinkt natuurlijk heel buitenlands maar ik ben een “normale” jongen, geboren in Nederland. Mijn voorouders komen waarschijnlijk uit Italië maar hoe het precies zit dat weet ik niet. Wie weet kom ik er ooit nog achter!

Nu over naar de belangrijkere informatie, ik ben uiteraard een Marketeer. Ik wilde altijd arts worden maar door een uit de hand gelopen bijbaantje ben ik in de marketing gerold, dat is maar goed ook! Ik ben gek op analyseren en strategie, daar zal ik waarschijnlijk ook het meeste over gaan schrijven. Over het algemeen ben ik echt een allrounder, eigenlijk weet ik van heel veel dingen wel iets, daarom lijkt het mij ook zo leuk om met marketinguitleg.nl specifieker onderzoek te gaan doen naar de specialistische kanten van marketing.

Wil je weten waar ik momenteel werk en wat ik al gedaan/bereikt heb? Klik hier of hieronder op de ronde LinkedIn knop! Wees niet bang om te connecten en een praatje te maken! Wie weet wat wij in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

profielfoto van don pico met wit randje over marketing uitleg

Tot slot.

Deze site is geheel gemaakt door 1 persoon. Hiermee wil ik ook laten zien dat je stiekem best wel wat kan, als je maar weet hoe! Het maken van marketinguitleg.nl is voor mij een geweldige uitdaging, eentje die ik maar al te graag aan ga! Ik geloof namelijk dat marketinguitleg.nl van onschatbare waarde kan gaan worden. 

Dan dit nog even, je ziet het aan mijn manier van schrijven, deze site zal vanuit mijn persoonlijke oogpunt geschreven zijn. Hier en daar zal ik er een mening in gooien of schrijf ik wat meer op mijn eigen manier, maar ik zal er naar streven om de informatie zo objectief mogelijk te houden.

Natuurlijk hoef je het niet altijd met mij eens te zijn, laat mij dit dan ook gerust weten. Samen gaan wij voor de beste resultaten! Hopelijk wordt jij elke dag slimmer met marketinguitleg.nl! Dat is het doel!

De beste artikelen in je mailbox? 👍Dat wil je niet missen...

Af en toe een geweldige email krijgen? Schrijf je hier in!

Hallo! Goed dat je hier bent.

Wil jij dit soort waardevolle content in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in!

Nooit iets missen?    OK Nee bedankt.